Om oss

lollo

Vi jobbar dygnet runt för att göra våra kunder nöjda. Att ge en mycket hög service är en självklarhet för oss.

Det var en gång..

Det hela började med att Gunnar Netz, vår grundare, knackade dörr och sålde ägg och potatis till privatpersoner. En dag knackade han på hos en krögare och från den dagen växte sortimentet. Bolaget Grönsakshallen Sorunda grundades 1985 och givetvis var det kundernas önskemål och kvalitetskrav som var och är ledstjärnan för oss. Man kan alltså säga att vi tillsammans med Sveriges duktiga kockar har lyckats skapa Grönsakshallen Sorunda.

Grönsakshallen Sorunda är idag ett dotterbolag till Martin & Servera som ägs av Axel Johnson AB & familjen Oldmark. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fällmans Kött, Martin & Servera Restaurangbutiker och Still Sparkling Solutions.

Är vi som andra?

Vi vet inte hur andra arbetar men vi jobbar dygnet runt för att göra våra kunder nöjda. Att ge en mycket hög service är en självklarhet för oss. Dessutom har vi många på företaget som vet hur kockar vill ha det då flera av oss tidigare har jobbat i kök

En för alla, alla för en

Hög moral och god etik, människors lika värde är en självklarhet för alla som jobbar hos oss. Dessutom har vi ett öppet och ärligt utbyte av tankar och ideér, eftersom vi vet att var och en är proffs på det de gör. Det är ju trots allt från dessa tankar och ideér som vi utvecklas. Vi tycker om förnyelse men sätter stort värde på uthållighet och långsiktighet.

Vår grundlag

Så gott som dagligen utsätts man för små och stora beslut och det är inte alltid man vet hur man ska ska göra. För dessa tillfällen har vi skapat en egen grundlag. Fyra ledord som vi kan luta oss mot, fyra enkla ord som är grunden för alla våra beslut: rättvisa, ärlighet, sparsamhet och sunt förnuft. Svårare behöver det inte vara.

Passion för nyheter

Vad är egentligen god mat? Alla kockar tycker olika och vi vet att våra kunder köper olika saker hos oss. Vi vill ge dig möjlighet att skapa din mat, i din restaurang och på ditt sätt. Det är därför vi har ett så brett sortiment och vi är ständigt på jakt efter nya möjligheter och produkter. Vi älskar helt enkelt nyheter och förändringar.

Kyla och värme….

Vi vet att våra produkter är känsliga för både kyla och värmen och därför har vi själva ritat våra lokaler som ligger på Elektravägen 15, i Västberga strax utanför Stockholm. Hos oss finns det flera olika kylar med olika förutsättningar för att frukterna och grönsakerna ska må så bra som möjligt innan vi putsar och packar våra kunders order. Sedan kör vi ut varorna med bilar som är utrustade med både kyla och värme.

Vad händer "på stan"
Krog byter skepnad eller ägare.
Finns det någon ny spännande tjänst någonstans,
eller behöver ni folk?

Läs mer tips