Är det dig vi söker?

personalbehov

Vi är alltid på jakt efter begåvade människor som kan stärka vårt bolag

Alla spontanansökningar hanteras via ett rekryteringsverktyg i vårt moderbolag Martin & Servera. Om du vill registrera dig i vår CV-databas, gör en Generell ansökan här.

 

Lagerarbetare med smak för god mat Grönsakshallen Sorunda Stockholm

Har du ett brinnande intresse för frukt & grönt och vill arbeta hos Sveriges bästa leverantör av frukt & grönt? Då är vi rätt företag för dig!

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Matglad administrativ assistent sälj/ekonomi till Grönsakshallen Sorunda

Vi söker dig som vill jobba som administrativ assistent inom sälj och ekonomi och som drömmer om att nomineras till ”bolagets fyrkantigaste klippa”

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Matintresserad innesäljare till Grönsakshallen Sorunda Göteborg

Nu söker vi dig som är Innesäljare och har ett brinnande intresse för mat i allmänhet och frukt & grönt i synnerhet.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Chaufför med smak för god mat till Fiskhallen Sorunda

I september tankar vi full tank och står redo utanför portarna till Stockholms nya fisk- och skaldjursgrossist – Fiskhallen Sorunda. Om du är en morgonpigg chaufför med koll på vägen till Stockholms nyaste fiskrestaurang och smak för god mat är det dig vi söker.

Läs mer om tjänsten och ansök här. 

Inköpare med fena för goda affärer till Fiskhallen Sorunda

I september öppnar vi portarna till Stockholms nya fisk- och skaldjursgrossist – Fiskhallen Sorunda. Nu söker vi en av nyckelspelarna i vår nya organisation; en engagerad, passionerad och fiskälskande inköpare.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Lagerarbetare med smak för god mat till Fiskhallen Sorunda

I september slår vi upp portarna till Stockholms nya sjömatsgrossist – Fiskhallen Sorunda. Om du är en lagerarbetare med huvudet på skaft, tycker om ett stundtals fartfyllt arbete och trivs som fisken i vattnet bland andra matnördar – då är detta antagligen jobbet för dig.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Innesäljare med äkta sjömatsintresse till Fiskhallen Sorunda

I september kastar vi ankar och öppnar portarna till Stockholms nya sjömatsgrossist – Fiskhallen Sorunda. Om du är en innesäljare med ett galet driv, ett äkta sjömatsintresse och har en stor servicekänsla är det dags att byta kurs och styra skutan mot en ny fantastisk jobbmöjlighet.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Akvarieskötare till Fiskhallen Sorunda

I september slår vi upp portarna till Stockholms nya sjömatsgrossist – Fiskhallen Sorunda. Är du sugen på en minst sagt unik roll hos oss, där du bl.a. får användning av dina erfarenheter av matlagning, kunskaper och intresse för havsmiljöer och växter och även för ditt tekniska kunnande – då kan detta vara något för dig!

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Kock eller kallskänka med hjärta för sjömat till Fiskhallen Sorunda

I september slår vi upp portarna till Stockholms nya sjömatsgrossist – Fiskhallen Sorunda. Är du kock eller kallskänka och är redo att viga din vardag åt fisk, skaldjur och annan sjömat? Då är det är dags att byta kurs och styra skutan mot en ny fantastisk jobbmöjlighet.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Fiskfiléare med öga för perfektion till Fiskhallen Sorunda

Som produktionsarbetare är du en av de viktigaste spelarna i vår kedja. Du är den som har koll på hur gösen ska fjällas, rödingen ska fileas och gäddan malas. Du är ansvarstagande och har ett öga för perfektion, det är ditt hantverk som kundens ögon kommer att mötas av då de packar upp dagens leverans. Service och kundfokus är verkligen din grej!

Läs mer om tjänsten och ansök här.

 

 

 

 

Vad händer "på stan"
Krog byter skepnad eller ägare.
Finns det någon ny spännande tjänst någonstans,
eller behöver ni folk?

Läs mer tips