Groddar

Sprängfyllda med protein, mineraler, spårämnen, vitaminer, fibrer, antioxidantia och nyttiga fetter.

Alfagroddar

Alfagroddar

Alfalfa är den mest populära grodden. Ser ut som en minivariant av munggrodden och är mycket hälsosam, den är fullproppad med vegetabiliska proteiner och vitamin C, D, E och K samt mineraler.

China rose

China rose

Underbara rosa och gröna skott med en fett kryddig smak av Rädisa och lite hetare än Daikonkrassen. Intensiv smak som passar väldigt bra med asiatiska rätter. ChinaRose är ett vackert tillskott på tallriken med sina rosa stjälkar och gröna blad. Mycket rika på näringsämnen och särskilt vitaminer såsom: A B1 B2 C och PP och även mineralsalter såsom: Järn, Kalcium, Kalium, Magnesium, Phosporus och Natrium.

Linsgroddar

Linsgroddar

Linsgroddar är fina rå men smakar ännu bättre kokta (man kokar visserligen bort vitaminerna) Denna vackra grodd är lättsmält och mycket lämplig i soppor och sallader. Innehåller vitaminer såsom: B1, B2, C och Järn.

LökAlfaGroddar

LökAlfaGroddar

En fin och stark löksmak, men utan att för den skull framkalla tårar. Innehåller 20 % Protein och stora mängder A, C och D Vitaminer. Passar t.ex. till Sallader och Smörgåsar.

Mixgroddar

Mixgroddar

En mix av: Alfa, Mung, Lins och Rädisgroddar.

Mungbönor

Mungbönor

Denna vegetabiliska spira känner de flesta till från det kinesiska och indiska köket. Denna saftiga grodd från Mungbönan har odlats och konsumerats i årtionden av Holländarna. Är fräsch och frisk i smaken och smakar utsökt i soppor och grönsaksrätter men också i sallader.

Rosabigroddar

Rosabigroddar

Fröet till denna sällsynta grodd har Koreanskt ursprung. Vacker rosa färg och en mjuk söt och lite jordig smak av beta. Den är neutral i kombination med andra grönsaker. En fantastisk röd färg att dekorera din tallrik med.

Rädisgroddar

Rädisgroddar

En ganska så stark grodd när det gäller smak och bett. Innehåller 29 ggr. mer C-vitaminer än Mjölk och 10 ggr. mer Kalcium än Potatis.

Rödbetsgroddar

Rödbetsgroddar

Denna magnifika röda grodd med smak av rödbeta är rik på vitaminer, krom, kalcium, magnesium och mycket natrium. Genom sin intensiva färg lämpar sig den perfekt för dekoration. Den har en unik jordnära smak.

Sangogroddar

Sangogroddar

Sango (rädisa) har en mörk röd och lila färg, en spännande form med en tydlig smak av rädisa. Smaken är mycket stark och passar utmärkt till smörgåsar. Den spännande färgen beror på en mycket hög halt av Antocyaninfärg.

Sparrisgroddar

Sparrisgroddar

Ursprungligen från en Dansk odlare. Ser ut och smakar som en späd och spretig minisparris. Vacker att dekorera med och väldigt passande på en lite lyxigare smörgås.

Vitlöksgroddar

Vitlöksgroddar

En behaglig och inte för vass smak, utan en fin och mjuk smak av vitlök. Spännande utseende.

Ärt & Bönmix

Ärt & Bönmix