Svenska kokböcker

30 Odödliga Rätter

30 Odödliga Rätter

Daniel Crespi & Mikael Einarsson

ABC BOK Hovtraktören

ABC BOK Hovtraktören

Denna bok är dels en hyllning från Hasse Alfredsson till vår kära Tore Wretman,

Det är också en finansiering av en dokumentärfilm om Tore Wretman som skall vara klar till Tores 100 årsdag 2016. Boken har hittills funnits i 1 enda exemplar men har nu tryckt upp i 1001 ex.

Den kostar 1350:- och 1000:- går oavkortat till filmproduktionen. Ett Julklapps-tips !!!!

Andra Långkok

Andra Långkok

Jens Linder

Chili 222 Sorter

Chili 222 Sorter

Att odla & äta

Chiligaraget

Chiligaraget

Mark Wilcox

Desserter med stil

Desserter med stil

Daniel Roos  Signerad

Det Nordiska Skafferiet

Det Nordiska Skafferiet

Johan Björkman

Gastrologik

Gastrologik

Året på Gastrologik

Hedonisten

Hedonisten

Crespi & Einarsson

Holy Smoke BBQ

Holy Smoke BBQ

Ingen Rök utan Kött
Johan Fritzell & Johan Åkerberg

Kaffeboken

Kaffeboken

Donald Boström

Kött

Kött

Håkan Fällman

När vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare och vi samtidigt skall laga god mat till ett vettigt pris så hjälper här styckmästaren och företagsledaren Håkan Fällman oss att skilja på bra och dåligt kött. Tips om prisvärda styckdetaljer blandas med kunskap om uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet skall ha och hur man ser att köttet är mört. Han tar även upp förvaring, rimning och olika tillagningssätt. Kan verkligen rekommenderas som en bibel i köket.

Mat för många munnar

Mat för många munnar

Kokbok för Storkök / Lyndon Mcleod

Myllymäki

Myllymäki

Sallad

Myllymäki

Myllymäki

Soppa Potage & Buljong

SMAK

SMAK

Skapa Matglädje

Svenska Ostar & Ostmakare

Svenska Ostar & Ostmakare

Ingar Nilsson & Ia Orre