Kom och träffa oss på Fastfood & Café och Restaurangexpo i Göteborg på Åbymässan 11-12 september. Se hela branschens senaste trender under ett och samma tak och hitta det du behöver för din verksamhet.

Vi ställer ut tillsammans med vårt moderbolag  Martin & Servera och kommer bland annat att bjuda på våra egentillverkade juicer samt gårdsostar med marmelad och oljor från Högtorp gård.  I montern träffar du även representanter från vårt systerbolag Galatea som bjuder på kunskap, inspiration samt provsmakning av ett urval av sitt vin- och ölsortiment. GastroMerit är på plats och berättar mer om sina kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Dessutom gästspelar Lisa Lönner och Agnes Fällman, två kockar från nätverket TakeOver i montern och kommer inspirera med sin matlagning mellan kl 11-13 under mässans båda dagar.

Du hittar oss i monter F:17, hoppas vi ses!

Hämta din gratisbiljett här

Läs mer om Fastfood & Café på deras hemsida.