Aktuellt
Läs de senaste nyheterna från Grönsakshallen Sorunda
Skogens guld ger rysningar
Om hösten fyller vår inköpare Per lagret med skogssvamp och många restauranger sätter upp den på sina menyer, men få vet vad som behövs för att svampen ska växa och må bra och hur lång tid det tar från [...]
Matsvinnsdagen
Idag 29 September så är det den första internationella matsvinnsdagen. Runt om i världen så kommer dagen att lyftas fram på olika sätt. Själva så jobbar vi med att ständigt minska vårat matsvinn. Bl.a. så har vi sedan ett [...]
Äppelskörden
Nu när det börjar bli svalare ute så mognar de svenska äpplena. De olika sorterna kommer hem till oss i strid ström varefter de mognar på träden. Så vill du kanske ha ett härligt krispigt Gravensteiner, eller ett lite [...]
Årets kock 2020
Idag 11:e September drar Årets kock veckan igång. Veckan som är under perioden 11-17 September kommer i år förutom att kora Sveriges bästa kock i SM i professionell matlagning, även innehålla flera digitala aktiviteter inom gastronomi och näringsliv för [...]
Nytt i sortimentet
Nu lanserar vi en ny sallad i vårat fasta sortiment. Salladen består av vitkål, rödkål, morot, frisésallad och rosésallad. Artikelnumret kommer att vara 57092
Blandat godis från skogen.
Nu när säsongen av den svenska vildsvampen drar igång så vill vi påminna om att inte glömma "de andra" svamparna. Kantareller och Karljohan i all ära, men prova gärna också blodriska, blomkålssvamp och trumpetsvamp som är på tok för [...]