Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Julsortiment hos Grönsakshallen 2021

Snart står julen för dörren och nu längtar vi efter att träffas och njuta av julens alla läckerheter. I år känns julbord extra härligt eftersom pandemin satte stopp för förra årets kanske mysigaste högtid. Ljus och god mat lyfter den annars så mörka december.

Julsortiment 2021

På Grönsakshallen jobbar vi mycket med lokala råvaror och produkter, av den anledningen skiljer sig sortimentet åt beroende på var i landet du handlar från oss. För att se det utbud som finns i din region, klicka på in på rätt landsända här nedan. Stockholm, Västkusten eller Syd - kontakta sen din säljare för mer information och beställning.

Kontaktuppgifter finns överst i menyn på hemsidan och det finns även en länk inne på respektive julsortimentsida.

Julsortiment - Stockholm 2021

Här hittar du bland annat goda ostar, granskott, rödbetssallad och massor av annat smarrigt till julbordet!

Julsortiment - Västkusten 2021

Frukt, ost, Jansson och svill är bara en del av allt det goda du hittar i vårt julsortiment. Klicka och läs mer

Julsortiment - Syd 2021

Här hittar du ostar, svill, Bad Apples prisade äppelmust, marmelader och mycket annat gott.
Sortiment

Köket Sorunda

Köket Sorunda är vårt alldeles egna produktionskök där våra kockar står redo att hjälpa er med små som stora uppdrag när varken tid, resurser eller utrymme räcker till.
Våra producenter

Wapnö gård

För 20 år sedan var gården traditionell. Wapnö var en vanlig gård med kor och åkrar och ingen kontakt med dig som konsument. Mjölken sändes iväg till de stora, som idag har blivit globala. Wapnö valde en annan väg. De ville vara ett konsumentnära företag med ett tydligt fokus på smakupplevelsen och hållbar miljö.
Sortiment

Svedjan Ost

Himmelskt goda ostar från Västerbotten. Ett gårdsmejeri i Norra Västerbotten på en gammal gård med spår från flera generationers arbete.
Sortiment

Hillsands getgård

Den jämtländska byn Hillsand ligger vackert belägen vid Ströms Vattudals västra strand. Här ligger Hillsands Getgård med anor från 1860-talet med eget gårdsmejeri. På gården bor Jan och Ulrika Hammar och tillverkar ost av både get- och komjölk.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.