Välkommen till Grönsakshallen Sorunda i Mora

Loading...

Vi är Grönsakshallen Sorunda i Mora. Från Karlstad i söder till Funäsdalen i norr och från norska gränsen i väst till Östersjökusten i öst så är vi din partner när det gäller framförallt frukt & grönt, men även det finaste gourmetsortimentet från världens alla hörn och ett servicesortiment som överträffar de flesta kunders förväntningar. Om en produkt finns tillgänglig på något av Grönsakshallen Sorundas lager så kan vi erbjuda produkten till den kund som så önskar. Tillsammans med våra vänner på övriga lager inom Grönsakshallen Sorunda AB kan vi erbjuda rikstäckning för kunder som är lokaliserade runtom i landet.

Hos Grönsakshallen Sorunda i Mora känner vi äkta dalastolthet i att jobba med hög kvalitet, hög tillgänglighet och vi strävar alltid efter att nå en exceptionell servicenivå. Vi jobbar alla dagar i veckan och lastbilarna rullar 6 dagar i veckan. Höjdpunkten på året för några av oss är när vi på hösten sätter på nya däck på lastbilarna inför fjällsäsongen. Det känns nästan som när man som barn fick nya skor till skolavslutningen. Oavsett väder och vind, snö eller blåst, så rullar våra bilar lastade med våra högklassiga produkter. Vi sitter heller inte på några höga (dala-)hästar utan befinner oss på jorden och i myllan, tillsammans med våra produkter.  Grönsakshallen Sorunda Moras lager hittar ni i området Örjastäppan i Mora.

Aktuellt

Midsommar i år igen

Nu är det visst dags för midsommar igen. Nu på fredag 19/6 så infaller själva midsommarafton, var uppmärksam på att vi har andra leveranstider under denna helg. För information för vad som gäller för just [...]

Kontakt

Order och kundservice: 0250-51 15 50
E-post: moraorder@gronsakshallen.se
Besöksadress: Grönsakshallen Sorunda Mora
Örjasvägen 11, 792 36 Mora

Ehandel

Webshopen Mora

Smakriket Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Produkterna är en liten del av vårt breda sortiment men visar på råvarupassionen vi har på Grönsakshallen Sorunda. En av Smakrikets leverantörer är fantastiska Högtorp gård.

Besök Smakriket.se

Barsortiment

Grönsakshallen har det du behöver för att fortsätta utveckla din bar och dina drinkar. Låt dig inspireras av vårt sortiment!

Barsortiment 2019

Gourmetrummet

Missa inte att kika in i vårt omfattande gourmetrum.

Besök gourmetrummet

Koll på Säsongen – Mora