Välkommen till Grönsakshallen Sorunda i Mora

Loading...

Vi är Grönsakshallen Sorunda i Mora. Från Karlstad i söder till Funäsdalen i norr och från norska gränsen i väst till Östersjökusten i öst så är vi din partner när det gäller framförallt frukt & grönt, men även det finaste gourmetsortimentet från världens alla hörn och ett servicesortiment som överträffar de flesta kunders förväntningar. Om en produkt finns tillgänglig på något av Grönsakshallen Sorundas lager så kan vi erbjuda produkten till den kund som så önskar. Tillsammans med våra vänner på övriga lager inom Grönsakshallen Sorunda AB kan vi erbjuda rikstäckning för kunder som är lokaliserade runtom i landet.

Hos Grönsakshallen Sorunda i Mora känner vi äkta dalastolthet i att jobba med hög kvalitet, hög tillgänglighet och vi strävar alltid efter att nå en exceptionell servicenivå. Vi jobbar alla dagar i veckan och lastbilarna rullar 6 dagar i veckan. Höjdpunkten på året för några av oss är när vi på hösten sätter på nya däck på lastbilarna inför fjällsäsongen. Det känns nästan som när man som barn fick nya skor till skolavslutningen. Oavsett väder och vind, snö eller blåst, så rullar våra bilar lastade med våra högklassiga produkter. Vi sitter heller inte på några höga (dala-)hästar utan befinner oss på jorden och i myllan, tillsammans med våra produkter.  Grönsakshallen Sorunda Moras lager hittar ni i området Örjastäppan i Mora.

Aktuellt

Minskandet av plasten

För ca. ett år sedan så var organisationen Choice först ut med att ta bort plastemballagen för sina burar. I jakten på plasten så kommer vi fr.o.m. 1:a Oktober på kundens begäran sluta med att [...]

Matsvinnsdagen

Idag 29 September så är det den första internationella matsvinnsdagen. Runt om i världen så kommer dagen att lyftas fram på olika sätt. Själva så jobbar vi med att ständigt minska vårat matsvinn. Bl.a. så [...]

Kontakt

Order och kundservice: 0250-51 15 50
E-post: moraorder@gronsakshallen.se
Besöksadress: Grönsakshallen Sorunda Mora
Örjasvägen 11, 792 36 Mora

Ehandel

Webshopen Mora

Smakriket Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Produkterna är en liten del av vårt breda sortiment men visar på råvarupassionen vi har på Grönsakshallen Sorunda. En av Smakrikets leverantörer är fantastiska Högtorp gård.

Besök Smakriket.se

Barsortiment

Grönsakshallen har det du behöver för att fortsätta utveckla din bar och dina drinkar. Låt dig inspireras av vårt sortiment!

Barsortiment 2019

Gourmetrummet

Missa inte att kika in i vårt omfattande gourmetrum.

Besök gourmetrummet

Koll på Säsongen – Mora