Grönsakshallen Sorunda i Mora avvecklas

Coronapandemin har orsakat kraftigt vikande försäljning på restaurangmarknaden i Sverige, vilket fått konsekvenser för flera av Martin & Servera Gruppens bolag. Därför avvecklas nu Grönsakshallen Sorundas lokala lager och säljkontor i Mora och Nyköping.

– Kunderna kommer att erhålla samma goda service, men nu främst från vårt säljkontor och lager i Västberga. Det innebär att kunderna får tillgång till Sorundahallarnas hela sortiment som lagerhålls där, även från Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött, och att många av de kunder i dessa områden som handlar av både Martin & Servera och Sorundahallarna kan få sina varor i samma leverans, säger Christer Läckgren, vd Grönsakshallen Sorunda.

Läs hela nyheten här

Aktuellt

Årets hållbara utmanare är korade!

Årets upplaga av Martin & Servera-gruppens hållbarhetstävling, Utmanarna, där medarbetare, kunder eller restauranggäster nominerat restauranger, hotell och barer har nu avslutats. Fem fantastiska hållbarhetsvinnare har korats. Det finns många kreativa och inspirerande förebilder i branschen [...]

Kontakt

Order och kundservice: 08-506 258 00
E-post: moraorder@gronsakshallen.se

Ehandel

Webshopen

facebook  @gronsakshallensorunda

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Ladda mer

Smakriket Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Produkterna är en liten del av vårt breda sortiment men visar på råvarupassionen vi har på Grönsakshallen Sorunda. En av Smakrikets leverantörer är fantastiska Högtorp gård.

Besök Smakriket.se

Barsortiment

Grönsakshallen har det du behöver för att fortsätta utveckla din bar och dina drinkar. Låt dig inspireras av vårt sortiment!

Barsortiment 2019

Gourmetrummet

Missa inte att kika in i vårt omfattande gourmetrum.

Besök gourmetrummet

Koll på Säsongen – Mora