Välkommen till Grönsakshallen Sorunda i Nyköping

Loading...

Vi är Grönsakshallen Sorunda i Nyköping. Från sydligaste Östergötland till nordligaste Närke och från Örebro i väst till Trosa i öst så är vi din partner när det gäller framförallt frukt & grönt, men även det finaste gourmetsortimentet från världens alla hörn och ett servicesortiment som överträffar de flesta kunders förväntningar.

Om en produkt finns tillgänglig på något av Grönsakshallen Sorundas lager så kan vi erbjuda produkten till den kund som så önskar. Tillsammans med våra vänner på övriga lager inom Grönsakshallen Sorunda AB kan vi erbjuda rikstäckning för kunder som är lokaliserade runtom i landet.  På våra lastbilar står det att vi finns ”för kräsna krögare”. Även om inte alla krögare är kräsna så jobbar vi alltid med målsättningen att alla våra leveranser ska kunna levereras till en kräsen krögare.

Kvalitet, service och tillgänglighet står högt på kundernas kravlista och hos Grönsakshallen i Nyköping jobbar vi 6 dagar i veckan och våra bilar rullar alla vardagar året om för att finnas hos kunden när kunden behöver oss. Närheten till lagret i Stockholm gör att vi med några timmars framförhållning kan erbjuda våra kunder ett fantastiskt brett sortiment. Närheten till Stockholmslagret kan också göra att vi ibland uppfattas som en liten lillasyster. Men det gör inget. Alla vet väl hur kaxiga och bossiga småsyskon kan vara.  Grönsakshallen Sorunda Nyköpings lager hittar ni i området Nöthagen vid E4 i Nyköping.

Aktuellt

Årets unga kock 2020

Igår 24:e februari så gick tävlingen av Stapeln på Stockholm Hotell- och Restaurangskola. Till årets vinnare så korades Anton Kardell från SK mat och människor i Göteborg.                                                                                                                                             Anton som kommer att representera Sverige [...]

Den gröna bilen

Du kanske har sett våran gröna bil komma rullande i innerstan. Bilen är en miljöbil vilken drivs av Gas. Då man i Stockholm succesivt skärper miljökraven på fordon så är denna det senaste [...]

Ehandel

Webshopen Nyköping

Kontakt

Order och kundservice: 0155-190 500
E-post: nykoping.order@gronsakshallen.se
Besöksadress: Grönsakshallen Sorunda Nyköping
Nöthagsvägen 1, 611 39 Nyköping

Smakriket Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Produkterna är en liten del av vårt breda sortiment men visar på råvarupassionen vi har på Grönsakshallen Sorunda. En av Smakrikets leverantörer är fantastiska Högtorp gård.

Besök Smakriket.se

Barsortiment

Grönsakshallen har det du behöver för att fortsätta utveckla din bar och dina drinkar. Låt dig inspireras av vårt sortiment!

Barsortiment 2019

Gourmetrummet

Missa inte att kika in i vårt omfattande gourmetrum.

Besök gourmetrummet

Koll på Säsongen – Nyköping