Grönsakshallen Sorunda i Nyköping avvecklas

Coronapandemin har orsakat kraftigt vikande försäljning på restaurangmarknaden i Sverige, vilket fått konsekvenser för flera av Martin & Servera Gruppens bolag. Därför avvecklas nu Grönsakshallen Sorundas lokala lager och säljkontor i Mora och Nyköping.

– Kunderna kommer att erhålla samma goda service, men nu främst från vårt säljkontor och lager i Västberga. Det innebär att kunderna får tillgång till Sorundahallarnas hela sortiment som lagerhålls där, även från Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött, och att många av de kunder i dessa områden som handlar av både Martin & Servera och Sorundahallarna kan få sina varor i samma leverans, säger Christer Läckgren, vd Grönsakshallen Sorunda.

Läs hela nyheten här
Loading...

Aktuellt

Hållbarhetsarbetet pågår överallt och i flera städer i landet får endast gas- eller el-fordon köra. För att svara upp emot detta har Sorundahallarnas stockholmsflotta utökats med ytterligare tre gasbilar. Sedan tidigare fanns en gasbil tillgänglig [...]

Ehandel

Webshopen Nyköping

Kontakt

Order och kundservice: 0155-190 500
E-post: nykoping.order@gronsakshallen.se
Besöksadress: Grönsakshallen Sorunda Nyköping
Nöthagsvägen 1, 611 39 Nyköping

facebook @gronsakshallensorunda

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Färsk Sockertång.
Även känd som Sugar Kelp.
Den här tången är KRAV-certifierad och ekologiskt odlad i havet utanför Koster på Västkusten av Nordic Sea Farm.

Skördetiden är bara ett par veckor per säsong och nästa vecka skördas den sista tången för den här gången.

Vill ni beställa till nästa vecka så går det jättebra, hör av dig senast kl. 12.00 på måndag 19/4 för leverans till helgen för kunder i närområdet.

ockertång saccharinalatissima rinalatissima ma #sugarkelp lp cseafarm koster
... Se merSe mindre

7 dagar sedan
Färsk Sockertång.
Även känd som Sugar Kelp.
Den här tången är KRAV-certifierad och  ekologiskt odlad i havet utanför Koster på Västkusten av Nordic Sea Farm.  Skördetiden är bara ett par veckor per säsong och nästa vecka skördas den sista tången för den här gången.  Vill ni beställa till nästa vecka så går det jättebra, hör av dig senast kl. 12.00 på måndag 19/4 för leverans till helgen för kunder i närområdet.  #sockertång #saccharinalatissima #västkusten #kelp #sugarkelp #nordicseafarm #KRAV  #koster #isäsong #sorundahallarna #grönsakshallen #grönsakshallensorunda
Ladda mer

Smakriket Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Produkterna är en liten del av vårt breda sortiment men visar på råvarupassionen vi har på Grönsakshallen Sorunda. En av Smakrikets leverantörer är fantastiska Högtorp gård.

Besök Smakriket.se

Barsortiment

Grönsakshallen har det du behöver för att fortsätta utveckla din bar och dina drinkar. Låt dig inspireras av vårt sortiment!

Barsortiment 2019

Gourmetrummet

Missa inte att kika in i vårt omfattande gourmetrum.

Besök gourmetrummet

Koll på Säsongen – Nyköping