Sortiment2021-03-30T14:03:26+02:00
Loading...

Vårt sortiment är vår stolthet

Vårt sortiment är vår stolthet. Här manifesteras omsorgen som vi lägger i alla led för att våra kunder ska kunna skapa kulinariska upplevelser. På denna sida kan du söka i en del av sortimentet, gå på rundtur i Stockholm, kolla in Smakriket och se de senaste sortimentsnyheterna.Grönsakshallen Sorunda erbjuder cirka 600 artiklar från vår egna toppmoderna produktion. Vi har den senaste tekniken i våra linjer, men vi har även våra fantastiska knivmästare som står redo att anpassa artiklar till era behov.

Besök Produktionen

Köket Sorunda är vårt alldeles egna toppmoderna rejäla produktionskök. Våra kockar står redo att hjälpa er kockar med stora uppdrag när ni kanske inte har resurser eller utrymme. Vi jobbar för kockar i hela Sverige.

Köket Sorunda

Nytt i lager

Vi är så glada när vi får hem nya varor att vi vill presentera det för alla.   Konserverade inlagda Citroner. Art.nr: 3909 Hela citroner inlagda med salt, vanligt i [...]

Nytt i sortimentet

Nytt nu i vårat sortiment är dessa två alkoholfria(0,5%) ölsorter. Båda är ale med karaktären av Amerikansk Pale Ale (APA) den ena från Sigtuna bryggeri den andra [...]

Läs mer

Allt för din bar

Vi på Grönsakshallen Sorunda erbjuder ett stort sortiment av ”det lilla extra” till din bar. Vad sägs till exempel om skivad citron, limeklyftor, plockade örter, syrups på vilda växter, svenska cordials och våra egna kallpressade juicer?

Besök barsortimentet

Espressobönor från Caffè Vergnano

2019-06-10|Inspireras av våra leverantörer, Nyheter, Sortiment|

Vi är otroligt stolta och glada att vi nu äntligen kan erbjuda äkta italiensk espresso från Caffé Vergnano ( @caffevergnano1882 ) ett familjeägt företag i fjärde generationen från Turin i Norditalien som hållit [...]

Läs mer

Sveriges gourmetrum

Grönsakshallen Sorunda har ett brett gourmetsortiment med högkvalitativa produkter från världens alla hörn, som ROI olivolja från italienska Badalucco, Fleur de Sel från franska Camargue, marconamandel från Spanien och högklassig tryffel från Alba. Vi har även ett omfattande urval av gårdsostar från hela Sverige. Artiklar från alla regioner kan skickas till kunder över hela Sverige, leveranstiderna kan så klart vara längre om varor behöver tas från andra regioner.

Besök Gourmetrummet

Svenska ostar

Sverige är 1572 kilometer långt och 500 kilometer brett. Det innebär helt olika förutsättningar för den mat som produceras här. Inte minst för de ostar som ystas på gårdsmejerier runt om i landet. Mjölk från en ko som har betat i ett kargt fjällandskap i norra Sverige smakar annorlunda än från en ko som betat frodigt, ängsgräs i södra Sverige. Lika stor skillnad är det på den färdiga osten.

Se våra ostar

På besök i råvaruhimlen med Matgeek

Gå en rundtur

Häng med Matgeek på hans utforskningar av Grönsakshallen Sorundas oändliga sortiment. Filmerna är inspelade i Stockholm och varje region har en del specialiteter, till exempel har vi ett gourmetrum i Syd som har en del unika artiklar. Likadant så har vi en ostkyl av sällan skådad standard i Stockholm. Snacka med din säljare om du ser något spännande.

Smakriket

Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Varumärket är ett sätt för unika svenska varor att nå ut till krogarna. Här får du chansen att besöka flera av de fantastiska leverantörerna.

Besök Smakriket.se