Välkommen till Grönsakshallen Sorunda i Stockholm

Loading...

Vi är Grönsakshallen Sorunda i Stockholm. Våra produkter når kunder över hela landet, både via egna bilar och via våra samarbetspartners. Från Nynäshamn i söder till Gävle i norr och från Västerås i väst till Gotland och Åland i öst så är vi din partner när det gäller framförallt frukt & grönt, men även det finaste gourmetsortimentet från världens alla hörn och ett servicesortiment som överträffar de flesta kunders förväntningar.

Om en produkt finns tillgänglig på något av Grönsakshallen Sorundas lager så kan vi erbjuda produkten till den kund som så önskar. Tillsammans med våra vänner på övriga lager inom Grönsakshallen Sorunda AB kan vi erbjuda rikstäckning för kunder som är lokaliserade runtom i landet.  Hos Grönsakshallen Sorunda i Stockholm anser vi att vi jobbar med världens bästa kunder på världens bästa marknad. Rent krasst Stockholm i vårt hjärta. Och vi kan presentera ett sortiment som innehåller en blandning av sött och salt.

Vår filosofi är att utvecklas tillsammans med våra kunder och leverantörer och vi bygger vår verksamhet utifrån kundens önskemål. Det innebär att vi jobbar dygnet runt, alla dagar om året (trots att vi också gillar att sova på natten och gå på partaj på nyårsafton) – allt för att möta kundens behov. Givetvis gör vi detta också för att vi tycker att det är kul att göra affärer och för att vi inser att vi inte kan ha en bättre chans till att ständigt utveckla oss än att sträva efter att överträffa kundernas förväntningar. Det finns alltså en smula egenintresse i sättet vi valt att jobba på.  Grönsakshallen Sorunda Stockholms lager hittar ni i Västberga, strax söder om Stockholms city.

Hållbarhetsarbetet pågår överallt och i flera städer i landet får endast gas- eller el-fordon köra. För att svara upp emot detta har Sorundahallarnas stockholmsflotta utökats med ytterligare tre gasbilar. Sedan tidigare fanns en gasbil tillgänglig [...]

Kontakt

Order 08-506 258 00  order@gronsakshallen.se
Ekonomi 08-506 258 40  ekonomi@gronsakshallen.se
Transport 08-506 258 63  transport@gronsakshallen.se
Inköp inkop@gronsakshallen.se

Besöksadress: Grönsakshallen Sorunda AB
Elektravägen 15, 126 30 Hägersten

facebook @gronsakshallensorunda

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Färsk Sockertång.
Även känd som Sugar Kelp.
Den här tången är KRAV-certifierad och ekologiskt odlad i havet utanför Koster på Västkusten av Nordic Sea Farm.

Skördetiden är bara ett par veckor per säsong och nästa vecka skördas den sista tången för den här gången.

Vill ni beställa till nästa vecka så går det jättebra, hör av dig senast kl. 12.00 på måndag 19/4 för leverans till helgen för kunder i närområdet.

ockertång saccharinalatissima rinalatissima ma #sugarkelp lp cseafarm koster
... Se merSe mindre

7 dagar sedan
Färsk Sockertång.
Även känd som Sugar Kelp.
Den här tången är KRAV-certifierad och  ekologiskt odlad i havet utanför Koster på Västkusten av Nordic Sea Farm.  Skördetiden är bara ett par veckor per säsong och nästa vecka skördas den sista tången för den här gången.  Vill ni beställa till nästa vecka så går det jättebra, hör av dig senast kl. 12.00 på måndag 19/4 för leverans till helgen för kunder i närområdet.  #sockertång #saccharinalatissima #västkusten #kelp #sugarkelp #nordicseafarm #KRAV  #koster #isäsong #sorundahallarna #grönsakshallen #grönsakshallensorunda
Ladda mer

Smakriket Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Produkterna är en liten del av vårt breda sortiment men visar på råvarupassionen vi har på Grönsakshallen Sorunda. En av Smakrikets leverantörer är fantastiska Högtorp gård.

Besök Smakriket.se

Barsortiment

Grönsakshallen har det du behöver för att fortsätta utveckla din bar och dina drinkar. Låt dig inspireras av vårt sortiment!

Barsortiment 2019

Gourmetrummet

Missa inte att kika in i vårt omfattande gourmetrum.

Besök gourmetrummet

Koll på Säsongen – Stockholm