Till sidans huvudinnehåll
Köket Sorunda

Sortiment

Köket Sorunda

Köket Sorunda är vårt alldeles egna produktionskök där våra kockar står redo att hjälpa er med små som stora uppdrag när varken tid, resurser eller utrymme räcker till.

Fräscht & färdiglagat

Köket Sorunda tillverkar färdigprodukter som underlättar vardagen för alla kockar. Riktigt bra råvaror, få tillsatser och rätt fingertoppskänsla skapar den goda smaken. Du kan använda dem som de är eller som bas och själv ta vidare smaksättningarna.

I sortimentet Köket Sorunda hittar du bland annat såser, röror, potatis-, pasta- och bulgursallad, fonder, smaksatta fröblandningar, rostade och kryddade rotfrukter. Det är goda grejer, färdiga produkter som hjälper dig servera god mat när tiden kanske inte riktigt räcker till.

Köket Sorundas produkter tillverkas av kockarna i Sorundahallarnas eget produktionskök.
Har du behov av större volymer men inte kapacitet, resurs eller utrymme att producera produkterna själv? Då kan Köket Sorundas kockar hjälpa till.

Svinnsmart

Köket Sorunda har utvecklats utifrån ett svinnsmart perspektiv. Vi tar tillvara och gör produkter på råvaror av hög kvalitet – även sådana som tidigare skulle ha kasserats på grund av smärre skönhetsfel eller ”fel” färg eller form. Med målet att minska svinnet har flera produkter utvecklats i Köket Sorunda. Har du behov av större volymer men inte kapacitet, resurs eller utrymme att producera produkterna själv? Då kan Köket Sorundas kockar hjälpa till. 

Vi jobbar för kockar i hela Sverige. Slå oss en signal!


Läs mer

Våra producenter

Våra producenter

Våra producenter

Grönsakshallen Sorunda vill utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer. Här nedan finner du ett urval av våra fantastiska producenter som lägger ner sin själ i att leverera de bästa produkter som går att finna på marknaden. Dom, liksom vi, brinner för hantverket och strävar ständigt efter utveckling och perfektion.
Vildsvamp

Råvarukunskap

Vildsvamp

Många svampar har man lyckats tämja för storskalig odling, men andra har man däremot inte lyckats med. Vildsvampen är herre över sig själv och kräver både timing och engagemang för att kunna avnjutas.
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion skalas, sköljs, skärs och pressas frukter och grönsaker för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!
Resurseffektiv verksamhet

Hållbarhet

Resurseffektiv verksamhet

Vi arbetar med att effektivisera användningen av resurser i vår verksamhet genom att exempelvis reducera utsläpp och minska svinn och energiförbrukning. Nedan presenteras några av de förbättringsåtgärder som vi har implementerat och kommer att fortsätta att arbeta med i framtiden.