Till sidans huvudinnehåll
Jobba hos oss

Om oss

Jobba hos oss

Älskar du mat och dryck lika mycket som vi gör? Vill du vara en del av ett företag som inte bara strävar efter framgång inom restaurang- och storköksbranschen, utan också för att göra varje dag smakrikare och mer inspirerande? Om du delar vår passion, är innovativ och älskar att överträffa kundernas förväntningar, då är du precis den person vi letar efter!

Gör varje dag lite godare med oss!


På Grönsakshallen Sorunda är vi inte bara ett företag, vi är en familj där varje medlem spelar en viktig roll. Vi söker inte bara någon som lyfter en kartong eller tar emot order; vi söker någon som vill bidra med sin kunskap och passion för att göra våra kunder nöjda. Varför välja oss? Förutom den härliga familjära atmosfären får du chansen att arbeta med högkvalitativa produkter och ett välrenommerat varumärke. Här finns kollegor som delar din entusiasm, korta beslutsvägar som främjar effektivitet, och möjligheten att påverka företagets utveckling och tillväxt genom dina egna idéer.

Här är hållbarhet inte en trend – det är en hörnsten i vår strategi. Vi är stolta över vårt hållbarhetsarbete och arbetar aktivt för att förflytta hela samhället i en hållbar riktning. Tillsammans är vi tillräckligt stora för att göra verklig skillnad, och våra starka ägare ger oss möjligheten att vara pionjärer inom utveckling och förändring.

För oss som älskar mat och dryck är arbetet inte bara en syssla – det är en passion. Mat och dryck har en unik förmåga att engagera, intressera och förena människor. Vi ser måltiden som en viktig del av samhället, och vår roll är betydelsefull i detta sammanhang.

Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas. Vi har en inkluderande och lärande kultur där varje medarbetare är viktig. Vi uppmuntrar nya idéer, ansvarstagande och strävar efter att vara en arbetsplats där alla känner sig inkluderade och värdefulla.

“För oss som älskar mat och dryck är arbetet inte bara en syssla – det är en passion. Mat och dryck har en unik förmåga att engagera, intressera och förena människor. Vi ser måltiden som en viktig del av samhället, och vår roll är betydelsefull i detta sammanhang.”


Vi investerar i framtiden!

Som en trygg och långsiktig arbetsgivare är vi stolta över vår position som marknadsledande och att tillhöra en framgångsrik koncern. Vi har stabila rutiner och strukturer, och vi är en arbetsgivare som investerar för framtiden även i utmanande tider.

Vi värdesätter goda relationer och tror på öppenhet och tydlighet för att skapa starka band – både inom organisationen och gentemot kunder, leverantörer och producenter. Vår kultur präglas av omtänksamhet, välkomnande atmosfär och en vilja att utmana och driva frågor framåt tillsammans.

Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Har du de färdigheter och erfarenheter som krävs för att bidra till vår framgång? Håll utkik efter våra lediga tjänster nedan och ta chansen att göra varje dag till en smakfull och givande upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till Grönsakshallen Sorunda, där passion och kvalitet går hand i hand och där vi inte bara gör varje dag godare, utan också arbetar tillsammans för att göra skillnad och forma en hållbar framtid!

Läs mer

Om oss

Om oss

Om oss

Grönsakshallen Sorunda är den personliga leverantören av främst frukt och grönt till restaurang- och storköksmarknaden och vi triggas av att utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer. Vi är rikstäckande med lager i Stockholm, Göteborg och Hässleholm.
För den kräsne krögaren

Om oss

För den kräsne krögaren

Missförstå oss rätt – när vi säger ”kräsna krögare” gör vi det med glimten i ögat. Men vi förstår också att våra kunder jobbar i en bransch med stor konkurrens och där kraven från gäster och kritiker är väldigt höga.
Vårt ansvar

Hållbarhet

Vårt ansvar

Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är, och har alltid varit, en viktig del av vår verksamhet. Vi tror på ständig förbättring och arbetar aktivt för att bidra till en hållbar utveckling.
Kontakta oss

Kontakt

Kontakta oss

Här på våra kontakt- och hjälpsidor hittar du våra kontaktuppgifter. Du hittar även svar på de vanligaste frågorna som vi får.