Till sidans huvudinnehåll
För den kräsne krögaren

Om oss

För den kräsne krögaren

Missförstå oss rätt – när vi säger ”kräsna krögare” gör vi det med glimten i ögat. Men vi förstår också att våra kunder jobbar i en bransch med stor konkurrens och där kraven från gäster och kritiker är väldigt höga.

Då är det inte mer än rimligt att även ställa höga krav på sin grossist av frukt & grönt och gourmetvaror. Utan produkter av rätt kvalitet, levererade i rätt tid, till rätt peng så är det helt enkelt svårt att vara konkurrenskraftig.

“Vi säljer service där produkter ingår”
Vi brukar säga att vi ”säljer service där produkter ingår”. Råvaran och ursprunget står såklart i centrum, där är vi kräsna, men vi förstår också att det är de stora kraven som ställs på inköp, kvalitetsgranskning, produktion, sälj, plock, transport och administration som är nyckeln för att lyckas. Rätt produkt ska hela vägen fram till ert kök och det ska göras på ett sätt som hjälper er verksamhet att växa och frodas. Vi arbetar ständigt med att förbättras, i hela vår kedja, för vi vet att våra kunder baserar en del av sin framgång på att vi gör ett gediget jobb.

Vi har egen produktion av skuret samt ett produktionskök. I Stockholm finns vår egen produktionsanläggning, där vi tillsammans med våra kunder bestämmer vilka skurna produkter som ska produceras. I Hässleholm har vi vårt eget produktionskök där våra kockar står redo att hjälpa era kockar. Vi kan erbjuda färdiga produkter eller bara hjälpa till med att producera större volymer om behov finns.
Vårt sortiment

Sortiment

Vårt sortiment

Vårt sortiment är vår stolthet. Här manifesteras omsorgen som vi lägger i alla led för att våra kunder ska kunna skapa kulinariska upplevelser.
Våra producenter

Våra producenter

Våra producenter

Grönsakshallen Sorunda vill utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer. Här nedan finner du ett urval av våra fantastiska producenter som lägger ner sin själ i att leverera de bästa produkter som går att finna på marknaden. Dom, liksom vi, brinner för hantverket och strävar ständigt efter utveckling och perfektion.