Till sidans huvudinnehåll

Christer Läckgren slutar som vd för Sorundahallarna

Christer Läckgren slutar som vd för Sorundahallarna

Christer Läckgren har valt att lämna sitt uppdrag som vd på Sorundahallarna till sommaren 2024. Han blir kvar i en rådgivande roll inom Martin & Servera-gruppen. Ny vd för Sorundahallarna blir Jonas Sjökvist som idag är vice vd och CFO på Sorundahallarna.

- Jag har fått vara med om en otroligt spännande utvecklingsresa med Sorundahallarna. Jag är så stolt över det vi har åstadkommit tillsammans. Det här är bolag med mycket hjärta, glädje och passion – det har varit en förmån att få vara en del av det, säger Christer Läckgren.

Ny vd för Sorundahallarna blir Jonas Sjökvist, nuvarande CFO och vice vd. Jonas Sjökvist tillträder som vd i Sorundahallarna den 1 juli 2024.

- Jag vill rikta ett stort tack till Christer för hans insatser genom åren. Han har framgångsrikt utvecklat Sorundahallarna till det ledande färskvarubolaget på den svenska restaurangmarknaden med över 1,7 miljarder kronor i omsättning, ett mycket starkt varumärke, hög servicegrad, en framgångsrik egen produktion och en kultur präglad av entreprenörskap och starka värderingar, säger Liv Forhaug, koncernchef Martin & Servera-gruppen.

Läs mer

Om oss

Om oss

Om oss

Grönsakshallen Sorunda är den personliga leverantören av främst frukt och grönt till restaurang- och storköksmarknaden och vi triggas av att utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer. Vi är rikstäckande med lager i Stockholm, Göteborg och Hässleholm.
God arbetsgivare

Hållbarhet

God arbetsgivare

Våra medarbetare utgör grunden för vår framgång och för oss är det viktigt att medarbetarna trivs, utvecklas, mår bra och känner sig trygga.
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion skalas, sköljs, skärs och pressas frukter och grönsaker för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!
Resurseffektiv verksamhet

Hållbarhet

Resurseffektiv verksamhet

Vi arbetar med att effektivisera användningen av resurser i vår verksamhet genom att exempelvis reducera utsläpp och minska svinn och energiförbrukning. Nedan presenteras några av de förbättringsåtgärder som vi har implementerat och kommer att fortsätta att arbeta med i framtiden.
Sidan uppdaterades 2024-02-13