Bok German cookbook
1005986
Logga in och köp
Den enda heltäckande samlingen av tyska recept – från genuina traditionella rätter till modern gastronomi.
Tyskland består av en rad distinkta regionala matkulturer. Från Hamburg vid nordkusten till München i Alpernas syd, och från Frankfurt i väst till Berlin i öst, bjuder landets städer och jordbrukslandskap på en anmärkningsvärd mångfald av ingredienser och influenser. Denna auktoritativa bok lyfter fram denna mångfald med 500 recept – allt från älskade klassiker till moderna rätter som representerar den nya inriktningen inom det tyska köket. Här finns allt från snacks till desserter, kött, fågel och fisk, samt potatis, knödel och nudlar.
Författare: Alfons Schuhbeck
Tyskland består av en rad distinkta regionala matkulturer. Från Hamburg vid nordkusten till München i Alpernas syd, och från Frankfurt i väst till Berlin i öst, bjuder landets städer och jordbrukslandskap på en anmärkningsvärd mångfald av ingredienser och influenser. Denna auktoritativa bok lyfter fram denna mångfald med 500 recept – allt från älskade klassiker till moderna rätter som representerar den nya inriktningen inom det tyska köket. Här finns allt från snacks till desserter, kött, fågel och fisk, samt potatis, knödel och nudlar.
Författare: Alfons Schuhbeck
Specifikation
Bruttovikt1 kg
Nettovikt1 kg
EnhetST
Antal per hel förpackning1
Varutyp
Övrigt
Artikelnummer1005986