Till sidans huvudinnehåll

Bok Koji Alchemy

1006995
Bok Koji Alchemy - Bild 1 av 1
Logga in och köp
Koji Alchemy är den första boken helt ägnad åt processer, koncept och recept för att fermentera livsmedel med koji – mikroben bakom de utsökta umamismakerna i soja, miso, mirin och många av de ingredienser som är grunden i det japanska köket. Kockarna Jeremy Umansky och Rich Shih, ledande experter på den kulinariska kraften hos denna unika ingrediens, ger en heltäckande överblick över modern användning av koji världen över. Genom att använda den för att snabbt åldra charkuterier, ostar och andra fermenterade produkter tar de magin med koji till nästa nivå och revolutionerar skapandet av fermenterade livsmedel och smakprofiler – för både professionella kockar och hemmakockar. Koji Alchemy innehåller: Ett förord av bästsäljande författaren Sandor Katz (The Art of Fermentation) Banbrytande tekniker för odling och förädling av koji Utförlig information om utrustning och hur du utrustar ditt kök Fler än 35 recept på såser, pastor, ferment och alkohol. Författare: Jeremy Umansky, Rich Shih
Specifikation
Bruttovikt0,3 kg
Nettovikt0,3 kg
EnhetST
Antal per hel förpackning1
Varutyp
Övrigt
Artikelnummer1006995