Välkommen till Grönsakshallen Sorunda i Syd

Loading...

Vi är Grönsakshallen Sorunda i Syd. Från sydligaste Skåne till nordligaste Småland och från Halland i väst till Öland i öst så är vi din partner när det gäller framförallt frukt & grönt, men även det finaste gourmetsortimentet från världens alla hörn och ett servicesortiment som överträffar de flesta kunders förväntningar.

Om en produkt finns tillgänglig på något av Grönsakshallen Sorundas lager så kan vi erbjuda produkten till den kund som så önskar. Tillsammans med våra vänner på övriga lager inom Grönsakshallen Sorunda AB kan vi erbjuda rikstäckning för kunder som är lokaliserade runtom i landet.

Vi vet att våra kunder har höga krav på oss gällande tillgänglighet och att vi är lösningsorienterade – som när krogen ska koka potatis och upptäcker att man inte har någon potatis att koka. Vår filosofi är att alltid göra vårt yttersta för att kunden ska bli nöjd, så en potatisbrist hos kunden kan leda till en extrasväng med lastbilen, eller också så kan det slumpa sig så att vår HR-chef varit på besök på lagret och nu ska åka hem till Stockholm och eftersom hon ju ändå ”har vägarna förbi Halmstad” så lastar hon in några säckar med potatis i bilen. Och hon tycker att det är jättespännande att få komma in köksvägen till restaurangen!

Hos Grönsakshallen Sorunda i Syd jobbar vi alla dagar i veckan och våra bilar rullar ut till kunderna 6-7 dagar i veckan, beroende på säsong. Det uppskattas av våra kunder och då är vi också glada.  Grönsakshallen Sorunda Syds lager hittar ni vid riksväg 23 i Röinge, Hässleholm. Vägbeskrivningar hittar ni längst ner på denna sida.

Aktuellt

Startheatet för årets kock anno 2021 är nu klart. Nu i veckan, efter hårda upplagningar på Stockholms Hotell & Restaurangskola så blev det till slut klart vilka 8 som gick till final. Christian Siberg - [...]

Ehandel

Webshopen Syd

Kontakt

Order och kundservice: 0451-351 00
E-post: ghsyd.info@gronsakshallen.se
Besöksadress: Grönsakshallen Sorunda Syd
Pl. 5246 Röinge 281 92 Hässleholm

Facebook @gronsakshallensorundasyd

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons Ladda mer
Prenumerera på nyhetsbrev

Vägbeskrivningar

Hässleholm
Longitud 56.157023
Latitud 13.827667
+56° 9′ 25.74″, +13° 49′ 38.71″

Ni hittar oss längs väg 23 nära Hässleholm

Jönköping
Dvärggatan 4
553 02 Jönköping

Kalmar
Verkstadsgatan 42
392 39 Kalmar

Smakriket Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Produkterna är en liten del av vårt breda sortiment men visar på råvarupassionen vi har på Grönsakshallen Sorunda. En av Smakrikets leverantörer är fantastiska Högtorp gård.

Besök Smakriket.se

Barsortiment

Grönsakshallen har det du behöver för att fortsätta utveckla din bar och dina drinkar. Låt dig inspireras av vårt sortiment!

Barsortiment 2019

Gourmetrummet

Missa inte att kika in i vårt omfattande gourmetrum.

Besök gourmetrummet

Koll på Säsongen – Syd