Till sidans huvudinnehåll
Allt för din bar

Sortiment

Allt för din bar

Vi på Grönsakshallen Sorunda erbjuder ett stort sortiment av ”det lilla extra” för din bar och tillsammans med våra vänner på Martin & Servera och Galatea vågar vi påstå att vi har allt för din bar.
Galatea har dryck och Martin & Servera glas, snacks, engångsmaterial och annan utrustning som behövs. Dessutom erbjuder Gastromerit flera kurser inom dryck och barkunskap.

Vårt egna sortiment är präglat av färskvaror och småskalighet. 
Vad sägs till exempel om skivad citron, limeklyftor, plockade örter, syrups på vilda växter, picklade plommonkart, bubbliga fruktdrycker eller våra egna kallpressade juicer?

Vi har länge jobbat med Sveriges främsta krögare, men vi välkomnar även Sveriges skickligaste bartenders.

Kontakta ditt säljkontor idag så hjälper vi dig att ta din bar till nya höjder!

“Goda förutsättningar för goda drinkar”
Juice från morgon till kväll

Juice från morgon till kväll

I vår egen produktion kallpressar och centrifugerar vi säsongens bästa frukter och grönsaker till färgsprakande juicer. I sortimentet finns juicer som passar både till morgon och kväll, både till frukost och till baren. Och vi utvecklar utbudet hela tiden, så håll utkik!

Utrustning, dryck & utbildning

Martin & Servera

Martin & Servera

Vill du ta din bar till nästa nivå? Då kan vi erbjuda ett sortiment av både dryck, tillbehör och utrustning utöver det vanliga. Med unika produkter från flera av bolagen i Martin & Servera-gruppen kan vi skräddarsy ditt erbjudande.
Galatea

Galatea

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och spritdrycker. I vårt samlade utbud finns över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder.

Läs mer

Det bästa från Italien

Sortiment

Det bästa från Italien

Vi på Grönsakshallen är stolta över vårt nära samarbete med odlare & producenter och väljer ofta att klippa mellanhänder för att handla direkt ifrån källan. På detta vis kan vi lättare anpassa våra råvaror efter våra kunders önskemål och ha kontroll på kvaliteten.
Caffé Vergnano 1882

Våra producenter

Caffé Vergnano 1882

År 1882 grundade farfar Domenico ett livsmedelsrosteri. Kafferostarfamiljen från Chieris kullar i norra Italien lever med och av kaffet och idag är det fjärde generationen med Carolina Vergnano i spetsen som leder företaget. ”De som väljer att arbeta med vårt företag och våra produkter blir en del av en stor familj” säger Carolina.

Vårt ansvar

Hållbarhet

Vårt ansvar

Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är, och har alltid varit, en viktig del av vår verksamhet. Vi tror på ständig förbättring och arbetar aktivt för att bidra till en hållbar utveckling.
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion skalas, sköljs, skärs och pressas frukter och grönsaker för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!