Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Allt för din bar

Vi på Grönsakshallen Sorunda erbjuder ett stort sortiment av ”det lilla extra” för din bar och tillsammans med våra vänner på Martin & Servera och Galatea vågar vi påstå att vi har allt för din bar.
Galatea har dryck och Martin & Servera glas, snacks, engångsmaterial och annan utrustning som behövs. Dessutom erbjuder Gastromerit flera kurser inom dryck och barkunskap.

Vårt egna sortiment är präglat av färskvaror och småskalighet. 
Vad sägs till exempel om skivad citron, limeklyftor, plockade örter, syrups på vilda växter, picklade plommonkart, bubbliga fruktdrycker eller våra egna kallpressade juicer?

Vi har länge jobbat med Sveriges främsta krögare, men vi välkomnar även Sveriges skickligaste bartenders.

Kontakta ditt säljkontor idag så hjälper vi dig att ta din bar till nya höjder!

"Vi erbjuder goda förutsättningar för goda drinkar"

Grönsakshallen Sorunda

Vårt barsortiment

Uppdateras löpande under året.

Gnista - alkoholfritt med dignitet

Gnista föddes ur känslan av att människor som av olika anledningar avstår alkohol förtjänar något bättre än det marknaden erbjöd. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder Gnistas “Floral Wormwood”, som har en aromatisk och fräsch doft med bitterhet och toner av gröna örter, apelsincest och ett blommigt avslut, samt “Barreled Oak” som är torr och rökig, med toner av varma kryddor, choklad, råg och en distinkt karaktär av ekfat.

Barreled Oak 50cl art.nr. 67425
Floral Wormwood 50cl art.nr. 67426

Byt ut oliven i din cocktail!

Lena på Högtorp Gård i Södermanland tog till vara på bortgallrade plommonkart och omvandlade dem till en läcker delikatess genom att fermentera och pickla dem i en balanserad ättikslag. Resultatet blev en innovation som vann guld i öppna SM i Mathantverk. Pruneller har en fruktig smak och en fantastiskt krispig textur utan kärna. De passar utmärkt som tillbehör till chark, meze eller varför inte i en dry martini?

120 g artnr: 33064
600 g artnr: 33145

Utrustning, dryck & utbildning

Martin & Servera

Vill du ta din bar till nästa nivå? Då kan vi erbjuda ett sortiment av både dryck, tillbehör och utrustning utöver det vanliga. Med unika produkter från flera av bolagen i Martin & Servera-gruppen kan vi skräddarsy ditt erbjudande.

Galatea

Galatea är en av Skandinaviens ledande dryckesleverantörer och reser världen runt för att hitta det bästa inom öl, vin och spritdrycker. I vårt samlade utbud finns över tusen artiklar, för tusen olika smaker, för både privatkonsumenter och restaurangkunder.

Läs mer

Sortiment

Det bästa från Italien

Vi på Grönsakshallen är stolta över vårt nära samarbete med odlare & producenter och väljer ofta att klippa mellanhänder för att handla direkt ifrån källan. På detta vis kan vi lättare anpassa våra råvaror efter våra kunders önskemål och ha kontroll på kvaliteten.
Våra producenter

Caffé Vergnano 1882

År 1882 grundade farfar Domenico ett livsmedelsrosteri. Kafferostarfamiljen från Chieris kullar i norra Italien lever med och av kaffet och idag är det fjärde generationen med Carolina Vergnano i spetsen som leder företaget. ”De som väljer att arbeta med vårt företag och våra produkter blir en del av en stor familj” säger Carolina.

Hållbarhet

Vårt ansvar

Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är, och har alltid varit, en viktig del av vår verksamhet. Vi tror på ständig förbättring och arbetar aktivt för att bidra till en hållbar utveckling.
Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion skalas, sköljs, skärs och pressas frukter och grönsaker för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.