Till sidans huvudinnehåll
Picked by Sorunda

Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna.
Vi säljer service där produkter ingår och vi försöker alltid att tillgodose våra kunders önskemål. Vi förstår att extra omsorg och kvalitetskontroll, ibland redan hos odlaren, spelar roll för kunden i slutändan. Och någonstans mitt i den kedjan finns vi. 


Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna. Det kan bero på extra fin kvalitet, sortering eller att vi själva har lagt handen vid dem. Vi sorterar till exempel om alla bär innan leverans och ser till att varje ask är välfylld och att det inte gömmer sig några fula i botten, för vi tycker att man ska få det man vill ha, när man vill ha det och att man ska kunna använda allt det man har betalat för.
Vi förstår att extra omsorg och kvalitetskontroll, ibland redan hos odlaren, spelar roll för kunden i slutändan.
För att kunna garantera detta har vi ett nära samarbete med producenter och leverantörer som också är måna om att leverera det allra bästa till oss, men våra medarbetare är alltid de som ser till att våra leveranser håller måttet för vårt sigill hela vägen.

Läs mer

Restaurangtjänster

Tjänster

Restaurangtjänster

Som kund till Grönsakshallen Sorunda kan vi erbjuda dig tillgång till flera olika tjänster, speciellt framtagna för dig i restaurangbranschen.
Vårt ansvar

Hållbarhet

Vårt ansvar

Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är, och har alltid varit, en viktig del av vår verksamhet. Vi tror på ständig förbättring och arbetar aktivt för att bidra till en hållbar utveckling.
Våra producenter

Våra producenter

Våra producenter

Grönsakshallen Sorunda vill utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer. Här nedan finner du ett urval av våra fantastiska producenter som lägger ner sin själ i att leverera de bästa produkter som går att finna på marknaden. Dom, liksom vi, brinner för hantverket och strävar ständigt efter utveckling och perfektion.
Råvarukunskap

Råvarukunskap

Råvarukunskap

När är det säsong för aprikoser? Vad är det som gör att en sorts potatis är mjölig, en annan fast och en tredje nästan vattnig? Hur lång tid tar det för sparris att växa och hur många scovillegrader mäter en habanero?