Välkommen till Grönsakshallen Sorunda på Västkusten

Loading...

Vi är Grönsakshallen Sorunda på Västkusten. Från Falkenberg i söder till Strömstad i norr och från kusten i väst till Skövde i öst så är vi din partner när det gäller framförallt frukt & grönt, men även det finaste gourmetsortimentet från världens alla hörn och ett servicesortiment som överträffar de flesta kunders förväntningar.

Om en produkt finns tillgänglig på något av Grönsakshallen Sorundas lager så kan vi erbjuda produkten till den kund som så önskar. Tillsammans med våra vänner på övriga lager inom Grönsakshallen Sorunda AB kan vi erbjuda rikstäckning för kunder som är lokaliserade runtom i landet.

Våra kunder värdesätter hög kvalitet, hög servicenivå och hög tillgänglighet. Vi jobbar på att överträffa förväntningarna inom alla dessa områden. För oss på Västkusten innebär det att vi jobbar alla dagar i veckan och våra bilar rullar ut till kunderna 6 dagar i veckan. Och när vi jobbar så jobbar vi. Vi försöker att alltid ha kul när vi jobbar, så gissa hur många skämt som cirkulerar i vår vardag. Tyvärr har vi idag ingen medarbetare som heter Glenn, men som vi brukar säga: känn ingen sorg för det, Göteborg.  Grönsakshallen Sorunda Västkustens lager hittar ni på Hisingen i Göteborg.

Aktuellt

Årets kock 2020

Är du professionellt verksam kock, har du fyllt 23 år eller fyller 23 under 2020 och är svensk medborgare? Uppfyller du dessa tre krav så kan du anmäla dig till årets kock 2020. För [...]

Ehandel

Webshopen Västkusten

Kontakt

Order och kundservice: 031 -380 12 00
E-post: gbg.order@gronsakshallen.se
Besöksadress: Grönsakshallen Sorunda Västkusten
Exportgatan 15, 422 46 Hisings Backa

Beställningsblock

facebook  @gronsakshallensorunda

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Underbar rabarber hemma nu. Från Jonstorp ... Se merSe mindre

21 timmar sedan

Underbar rabarber hemma nu. Från Jonstorp

Ramslöksblommor.
Vackra och smakrika ramslöksblommor vildplockade på Gotland.
Först ut i ramslökssäsongen är bladen, därefter bildas det gröna knoppar som sedan slår ut till vita blommor. Efter blomningen bildas det ett slags bär som egentligen är en frökapsel. Bäret kan man i sin tur lägga in precis som en vitlökssmakande kapris.

#ramslöksblommor #ramslök #ryftes #vildplockat #isäsong #gotland #sorundahallarna #grönsakshallen #grönsakshallensorunda
... Se merSe mindre

1 vecka sedan

Ramslöksblommor.
Vackra och smakrika ramslöksblommor vildplockade på Gotland. 
Först ut i ramslökssäsongen är bladen, därefter bildas det gröna knoppar som sedan slår ut till vita blommor. Efter blomningen bildas det ett slags bär som egentligen är en frökapsel. Bäret kan man i sin tur lägga in precis som en vitlökssmakande kapris.  #ramslöksblommor #ramslök #ryftes #vildplockat #isäsong #gotland #sorundahallarna #grönsakshallen #grönsakshallensorunda
Ladda mer

Smakriket Smaken av en plats

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter från Sverige med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet. Produkterna är en liten del av vårt breda sortiment men visar på råvarupassionen vi har på Grönsakshallen Sorunda. En av Smakrikets leverantörer är fantastiska Högtorp gård.

Besök Smakriket.se

Barsortiment

Grönsakshallen har det du behöver för att fortsätta utveckla din bar och dina drinkar. Låt dig inspireras av vårt sortiment!

Barsortiment 2019

Gourmetrummet

Missa inte att kika in i vårt omfattande gourmetrum.

Besök gourmetrummet

Koll på Säsongen – Västkusten