Till sidans huvudinnehåll
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion skalas, sköljs, skärs och pressas frukter och grönsaker för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!
I vår egen toppmoderna produktionsanläggning strax söder om Stockholm producerar vi omkring 600 artiklar av högsta kvalitet. Här arbetar de mest fantastiska medarbetarna som med en vass kniv och säker hand skapar förstklassiga produkter och som stöd har vi också den senaste tekniken som hjälper oss att producera stora volymer när händerna inte räcker till. Kombinationen av hantverk och teknikstöd gör oss redo att utveckla och anpassa artiklar efter kundspecifika behov.

Våra produkter finns tillgängliga från alla våra lager och vi är snabba med att både producera och leverera. Ledtider är till leda för de flesta, så vi gör allt för att minimera dem.

Produktionen är FSSC 22000-certifierad och vårt miljö- & kvalitetsarbete präglas av samhällets och våra kunders krav, men styrs också av våra egna ambitioner.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Ett urval av vårt färdigskurna sortiment

Grönsaker

Sortiment

Grönsaker

Våra färdigskurna grönsaker kommer i många olika snitt och former. Nedan kan du se vårt breda sortiment av skurna grönsaker.
Sallad

Sortiment

Sallad

Allt från sköljda helblad till skuret och blandat. På denna sida hittar du vårt sortiment av färdigskurna sallader för alla tillfällen.
Juice

Sortiment

Juice

Vi producerar våra egna juicer som består av säsongens bästa frukter och grönsaker, därför kan smak och utseende variera över året.
Frukt

Sortiment

Frukt

De flesta av våra frukter är skalade, filéade och skurna för hand. Här hittar du vårt breda sortiment av handskuret frukt och fruktsallader.
Smaksättare

Sortiment

Smaksättare

Även små detaljer kräver sitt arbete. På denna sida hittar du vårt utbud av färdighackade örter och smaksättare som hjälper dig att spara tid i köket.
Tillbehör

Sortiment

Tillbehör

På denna sida hittar du vårt sortiment av tillbehör för alla tillfällen.

Häng med in i vår produktion!

Video Thumbnail

Läs mer

Köket Sorunda

Sortiment

Köket Sorunda

Köket Sorunda är vårt alldeles egna produktionskök där våra kockar står redo att hjälpa er med små som stora uppdrag när varken tid, resurser eller utrymme räcker till.
Picked by Sorunda

Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna.
Råvarukunskap

Råvarukunskap

Råvarukunskap

När är det säsong för aprikoser? Vad är det som gör att en sorts potatis är mjölig, en annan fast och en tredje nästan vattnig? Hur lång tid tar det för sparris att växa och hur många scovillegrader mäter en habanero?
Våra producenter

Våra producenter

Våra producenter

Grönsakshallen Sorunda vill utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer. Här nedan finner du ett urval av våra fantastiska producenter som lägger ner sin själ i att leverera de bästa produkter som går att finna på marknaden. Dom, liksom vi, brinner för hantverket och strävar ständigt efter utveckling och perfektion.