Till sidans huvudinnehåll

Sorundahallarnas unika sortiment nu i butikskoncept hos Martin & Serveras Restaurangbutiker

Sorundahallarnas unika sortiment nu i butikskoncept hos Martin & Serveras Restaurangbutiker
Lite mer utvalt är konceptnamnet på det nya samarbetet mellan Sorundahallarna och Martin & Serveras Restaurangbutiker.

Konceptet med tillhörande butiksdesign är tänkt att kunna erbjuda restaurangbutikernas kunder aktuella och spännande produkter på en säsongsbaserad grund.

– Genom den här gemensamma satsningen ger man restaurangbutikernas kunder, såsom mindre restauranger och caféer som vanligtvis inte handlar av hallarna, samt öppna upp för de ca. 26 000 privatpersonerna som är medlemmar i restaurangbutikernas ”Matklubben” att kunna handla varor från Sorundahallarna, Kenneth Hellberg, försäljningschef Sorundahallarna

I butikerna kommer Lite mer utvalt att ramas in tydligt med hjälp av en speciellt framtagen butiksdesign som ger en känsla av ett genuint hantverk och respekt för råvarorna.

“Vi är stolta över den kunskap och det utbud som Sorundahallarna erbjuder.”

- Charbel Gabbour, verksamhetschef Martin & Servera Restaurangbutiker

Tanken är att produkterna i butikerna ska vara ett levande sortiment som ska kunna växa och anpassa sig efter kundernas efterfrågan. Redan nu kan man exempelvis hitta färsk ”pico de gallo”, brunoise på rotfrukter, färsk skuren frukt och kallpressade juicer från Grönsakshallen. Färska korvar, dubbelmald kalvfärs, smashburgare från Fällmans.

– Då efterfrågan på färsk fisk och skaldjur inte är så stor idag så kommer Fiskhallens produkter till en början finnas som beställningsvara, för hämtning i butikerna. Där kommer det bland annat vara produkter som ostron, räkor eller odlad Hälleflundra, säger Kenneth Hellberg.

upptäck mer

Köket Sorunda

Sortiment

Köket Sorunda

Köket Sorunda är vårt alldeles egna produktionskök där våra kockar står redo att hjälpa er med små som stora uppdrag när varken tid, resurser eller utrymme räcker till.
Allt för din bar

Sortiment

Allt för din bar

Vi på Grönsakshallen Sorunda erbjuder ett stort sortiment av ”det lilla extra” för din bar och tillsammans med våra vänner på Martin & Servera och Galatea vågar vi påstå att vi har allt för din bar.
God morgon!

Sortiment

God morgon!

Smakfull start på dagen med Sorunda. Vi har valt ut produkter och råvaror för dig med frukostgäster, båda såna som har tid att njuta länge i lugn och ro och såna som är på språng. Ett axplock av komponenter som bidrar till en god morgon.
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

I vår egen produktion skalas, sköljs, skärs och pressas frukter och grönsaker för att underlätta våra kunders vardag. Låt oss hjälpa till!