Till sidans huvudinnehåll
The Pepper Quest

Våra producenter

The Pepper Quest

Fantastisk handplockad, skördebaserad ursprungspeppar och  likaledes kryddor. Ett svenskt företag som importerar kryddor direkt från samarbetsodlare runt om i Asien. Nyfikenhet, samarbete och ett dedikerat sökande efter kvalité och smak har lett fram till toppenprodukterna som erbjuds idag.
The Pepper Quest samarbetar med småskaliga odlare genom en transparent värdekedja byggt på ömsesidigt förtroende - ett förtroende djupt förankrad i ekologisk, social, global och lokal medvetenhet.

Det började 2015 när The Pepper Quest åkte för att hitta världens bästa svartpeppar. Dom insåg snabbt att det fanns så mycket mer. En hel värld av smaker och kulinariska höjdpunkter.

Målet är att inspirera smakälskare och att föra sina kunder närmare ursprung och produktion, samtidigt som odlarna får en ny och stabil marknad att utveckla sitt hantverk på.

Det här är bara början

The Pepper Quest kommer fortsätta leta nya smaker och unika produkter. Tillsammans med sina odlare kommer dom även testa nya kombinationer, pastes, sambals, oljor allt medan kryddsamfundet och efterfrågan växer.
<span>Always Quality over Quantity</span>
Always Quality over Quantity

- Elsa och Adrian

The Pepper Quest

www.thepepperquest.com
Produkter

Läs mer om produkterna på The Pepperquests hemsida.

Producent

Elsa Craaford och Adrian Coyet

Adress

Sjöbjörnsvägen 1
117 67 Stockholm

Upptäck fler producenter

Hällestad svamp

Våra producenter

Hällestad svamp

Hällestad odlar och säljer ekologisk svensk svamp av hög kvalitet till butiker, restauranger och grossister i hela Sverige. Svensk Ekosvamps ekologiska färska svampar odlas i skånska Torna Hällestad och i småländska Hallaryd under varumärket Hällestad.
Wålstedts gård

Våra producenter

Wålstedts gård

På Wålstedts lantbruk bedrivs ekologisk grönsaksodling, det finns restaurang, bakkurser och upplevelsebaserat boende. Här har det odlats ekologiskt och KRAV-märkt sedan KRAV startade 1985.
Stora Tollby Gård

Våra producenter

Stora Tollby Gård

Gården ligger i Fole, ca 15 km öster om Visby och drivs av Andreas Wiklund. Gårdens huvudfokus är potatis. Gotlands milda solrika klimat och naturlig kalkrika jordmån tillsammans med gedigen kunskap gör att här, på Stora Tollby Gård, produceras det potatisar i världsklass.
 
Wapnö gård

Våra producenter

Wapnö gård

För 20 år sedan var gården traditionell. Wapnö var en vanlig gård med kor och åkrar och ingen kontakt med dig som konsument. Mjölken sändes iväg till de stora, som idag har blivit globala. Wapnö valde en annan väg. De ville vara ett konsumentnära företag med ett tydligt fokus på smakupplevelsen och hållbar miljö.