Till sidans huvudinnehåll
Mathantverket Vuollerim

Sortiment

Mathantverket Vuollerim

Mathantverkshuset Vuollerimdelikatesser är ett bygdebolag där bygdens fjällkomjölk och andra lokala produkter förädlas. Här skapas genuint mathantverk med arktiska smaker där varje produkt är gjord med omtanke.
I Mathantverket Vuollerim har vi ett utpräglat omsorgstänk. Vi bryr oss om kvalitet, älskar Fjällkor, människor och naturen här vid polcirkeln. Vi bryr oss verkligen om varandra och alla resurser i bygden. Det tycker vi märks i de Vuollerimdelikatesser vi tillverkar.

Läs mer här

Ostar

Gärda

Gärda

Fjällko-ost Gärda, en helt ny grynpipig hårdost som fick brons i VM 2018.

99308 hel ca. 4,0 kg
99309 kvart ca. 1,0 kg

Upptäck mer

Smakriket

Sortiment

Smakriket

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet, som ger dig smaken av en plats.
Hillsands getgård

Sortiment

Hillsands getgård

Den jämtländska byn Hillsand ligger vackert belägen vid Ströms Vattudals västra strand. Här ligger Hillsands Getgård med anor från 1860-talet med eget gårdsmejeri. På gården bor Jan och Ulrika Hammar och tillverkar ost av både get- och komjölk.
Köket Sorunda

Sortiment

Köket Sorunda

Köket Sorunda är vårt alldeles egna produktionskök där våra kockar står redo att hjälpa er med små som stora uppdrag när varken tid, resurser eller utrymme räcker till.
Almnäs Bruk

Sortiment

Almnäs Bruk

Almnäs Bruk ligger på en grönskande sluttning vid Vättern, strax utanför Hjo. Det är en gård med anor långt tillbaka i tiden och omnämns så tidigt som år 1225. Ost har man tillverkat här sedan 1830.