Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Årets tomatsorter från Karintorps

En riktigt god tomat är ingen slump. Den har odlats med omsorg, pollinerats av humlor, mognat i sol och plockats för hand. På Karintorps tomater lämnar man inget åt slumpen.
Jakten på den perfekta tomaten med mycket smak, doft och god hållbarhet pågår ständigt och det märks på Karintorps breda sortiment. Smak, form och färg är det viktigaste när sorter väljs och varje år testas nya sorter. År 2022 kan man bland annat prova på sorter som Vulkan, Piggelin, Piruett och Herr Tomat. För den som har svårt att välja finns en omtyckt blandlåda med flera olika sorter.

Se hela 2022 års sortiment här


Publicerad2022-04-22

Läs mer

Sortiment

Smakriket

Smakriket är ett sigill för råvaror och produkter med ett mycket tydligt ursprung och hög kvalitet, som ger dig smaken av en plats.
Våra producenter

Karintorps tomater

Familjen Groenwegen har odlat grönsaker i flera generationer och här handplockas noga utvalda tomater av olika sorter. Ett fantastiskt utbud som plockas, paketeras och levereras på ett sätt som är bra både för tomaten och miljön.
Hållbarhet

Hållbart erbjudande

Vi ansvarar för att de produkter vi säljer har producerats under goda förhållanden med fokus på god djuromsorg, bra arbetsförhållanden och låg miljöpåverkan. Därför väljer vi bort varor som är oetiska eller miljömässigt ohållbara och erbjuder istället ett brett utbud av hållbara varor som är miljö- och socialt tredjepartscertifierade, så kallade mervärdesmärkningar.
Råvarukunskap

Tomat

I livsmedelssammanhang klassas tomater som grönsak, men botaniskt som frukt. Ordet tomat härstammar från det aztekiska ordet "tomatl" och man tror att det var i nuvarande Mexiko som man en gång började odla tomater.

Sidan skapades 2022-04-22

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.