Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Våra producenter

Roi

Roi är en producent i den lilla bergsbyn Badalucco i Ligurien, Italien.
Familjen Boeri började odla oliver och pressa olja för över 100 år sedan. Idag är det fjärde generationen som leder företaget och man breddar sortimentet med hjälp av både öl och gin - givetvis med inslag av oliv. Oliverna som odlas här i Badalucco är av sorten Taggiasca, en av de mest delikata sorterna. Under skörd samlas hela byn och täcker kullarna med finmaskiga nät som sys ihop runt träden för att inga oliver ska undgås. Sedan krattas och skakas träden varsamt för att oliverna ska trilla ned. Byn hjälp åt med att frakta skörden till Boeris kvarn där olja framställs genom kallpressning. Olivoljan som pressas blir mild och nötig och passar till det mesta. Utöver olja buteljerar Roi bland annat tapenade, pesto, soltorkade tomater och såklart oliver.

Upptäck fler producenter

Våra producenter

Tartuflanghe

Fantastisk tryffel från Langhes böljande kullar
Våra producenter

The Pepper Quest

Fantastisk handplockad, skördebaserad ursprungspeppar och  likaledes kryddor. Ett svenskt företag som importerar kryddor direkt från samarbetsodlare runt om i Asien. Nyfikenhet, samarbete och ett dedikerat sökande efter kvalité och smak har lett fram till toppenprodukterna som erbjuds idag.
Våra producenter

Gällenäs Gård

Gällenäs är ett ungt familjeföretag och som främst består av Anette och Peter van Schie. Innan de tillsammans startade sin verksamhet skaffade de sig kunskap och erfarenhet inom den gröna sektorn både i Holland och i Sverige.
Våra producenter

Skags Gård

En familjegård i sjätte generation. På gården odlas grönsaker av hög kvalitet på ett skonsamt sätt. Här är ligger det ett gediget arbete bakom  den utmärkta kvalitén. Växtföljden planeras noga och även användandet av lämpliga jordar. Allt som odlas på Skags gård sorteras och paketeras av egen personal.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.