Till sidans huvudinnehåll
Tartuflanghe

Våra producenter

Tartuflanghe

Fantastisk tryffel från Langhes böljande kullar
Domenica Bertolusso och Beppe Montanaro, grundare av företaget, startade sin verksamhet i tryffelvärlden redan 1968 och marknadsförde sin färska tryffel från Piemonte. Namnet “Tartuflanghe” är resultatet av ett infall en söndag som i restaurangens kök kombinerade ordet tryffel med namnet Langhe, ett område som är känt för kvaliteten på denna värdefulla svamp.

Tartuflanghe erbjuder mer än 100 olika produkter, ett stor sortiment av Italienska specialiteter och tryffelprodukter tillverkade av de bästa ingredienserna. Företaget är beläget mitt i Langhe omgivet av vingårdar, hasselbuskar och ekträd - perfekt miljö för tryffel!

Hållbarhet

Tartuflanghe arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor, särskilt i de omgivande regionerna Langhe och Roero (UNESCO världsarvsskyddade områden) där flera av råvarorna man använder skördas. Man är numera självförsörjande av grön el tack vare ett nytt solcellsystem som täcker taket på kontor, produktion och lager.

Produkter

Hos oss på Grönsakshallen hittar du oljor av olika slag smaksatta med vit och svart tryffel, tryffelsalt, tryffelhonung och fantastiska Piemontesiska chokladpraliner som måste provas för att man ska förstå dess storhet!

Under säsong kommer även en del av vår färska tryffel härifrån. Bland annat kan vi då erbjuda 'Tuber Magnatum Pico', även känd som Vit Albatryffel.

Tryffeljägare kommer till Tartuflanghe med sin skörd som köps av företaget för vidare distribution till resten av världen eller som råvara i någon av de fantastiska tryffelprodukterna som man tillverkar på plats.

Upptäck fler producenter

Puttersjaus Gård

Våra producenter

Puttersjaus Gård

Puttersjuas Gård ligger i Rute på Gotland och drivs av Lotta och Anders Bogren. I det lilla mejeriet görs filmjölk och yoghurt av mjölk från gårdens gräsätande fjällkor. Den lilla fjällkon är känd för en mjölk med både hög fetthalt och proteinhalt, och det går såklart bra att köpa även mjölken.Vi har fjällkor, lamm och höns.
Stenhuse Gård

Våra producenter

Stenhuse Gård

Stenhuse gård på Gotland är en kvalitetsmedveten odlare och leverantör av bär och primörer som sparris, jordgubbar, hallon, ramslök. Allt som odlas tvättas, sorteras och packas av personal på gården.
Wapnö gård

Våra producenter

Wapnö gård

För 20 år sedan var gården traditionell. Wapnö var en vanlig gård med kor och åkrar och ingen kontakt med dig som konsument. Mjölken sändes iväg till de stora, som idag har blivit globala. Wapnö valde en annan väg. De ville vara ett konsumentnära företag med ett tydligt fokus på smakupplevelsen och hållbar miljö.
The Pepper Quest

Våra producenter

The Pepper Quest

Fantastisk handplockad, skördebaserad ursprungspeppar och  likaledes kryddor. Ett svenskt företag som importerar kryddor direkt från samarbetsodlare runt om i Asien. Nyfikenhet, samarbete och ett dedikerat sökande efter kvalité och smak har lett fram till toppenprodukterna som erbjuds idag.