Till sidans huvudinnehåll
Påverås Gårdsmejeri

Sortiment

Påverås Gårdsmejeri

Påverås Mejeri ligger utanför Falköping i Västergötland. Falbygdens kalkrika jordar är platsen för Sveriges första boskapsskötande kultur.
Elisabeth Andersson gör här hantverksmässiga ostar av mjölk från kor av rasen Fleschfie. Korna betar en bit norrut på Per-Erik Ottossons lantbruk i Vilske-Kleva.

Ostar

Majros

Majros

Mjuk kittost av Vacherol-typ bjord på opastöriserad komjölk. Osten har en mild men karakteristisk smak. Lagrad ca 2 månader.

22225 ca. 700g

Påverås gårdsmejeri

www.paverasgardsmejeri.nu | Facebook | Instagram
Produkter

Läs mer om gårdens alla produkter på Påverås gårdsmejeris hemsida.

Producent

Elisabeth Andersson

Adress

Sörgården
521 92 Falköping

Läs mer

Det bästa från Italien

Sortiment

Det bästa från Italien

Vi på Grönsakshallen är stolta över vårt nära samarbete med odlare & producenter och väljer ofta att klippa mellanhänder för att handla direkt ifrån källan. På detta vis kan vi lättare anpassa våra råvaror efter våra kunders önskemål och ha kontroll på kvaliteten.
Köket Sorunda

Sortiment

Köket Sorunda

Köket Sorunda är vårt alldeles egna produktionskök där våra kockar står redo att hjälpa er med små som stora uppdrag när varken tid, resurser eller utrymme räcker till.
Stenfrukt

Råvarukunskap

Stenfrukt

Stenfrukter är frukter vars fruktkropp innehåller ett frö eller kärna med hårt skal som utvecklats från en pistill. Ett frö med ett yttre hårt skal kallas för sten – därav namnet stenfrukt.

Stenhuse Gård

Våra producenter

Stenhuse Gård

Stenhuse gård på Gotland är en kvalitetsmedveten odlare och leverantör av bär och primörer som sparris, jordgubbar, hallon, ramslök. Allt som odlas tvättas, sorteras och packas av personal på gården.