Till sidans huvudinnehåll
Pariani

Våra producenter

Pariani

Pariani är ett familjeföretag som startade sin verksamhet 2010 med produktion av en olja och ett delvis avfettat mjöl från den mycket berömda " Nocciole Piemonte I.G.P.", Piemontes ursprungsskyddade hasselnötter, genom en innovativ kallpressningsprocess.
Företagets slogan, " Researchand Excellence ", intygar sitt uppdrag: att skapa ovanliga ingredienser och produkter, att tillfredsställa även de mest krävande smakarna och att inspirera till kreativa recept. 

Pariani finns i Givoletto, utanför Turin. Här finns kontor, laboratorier, lager, butik och ett provrum. Men mycket av arbetet och produktsäkerhet kommer också från en lokal arbetsgrupp: jordbrukarna som i Piemonte, Sicilien, Toscana och Veneto odlar fruktträdgårdarna som säkerställer hög kvalitet på råvaror.

Efter denna framgång skapade Pariani ett stort utbud av produkter från italienska utvalda nötter - valnöt, pinjenötter, mandel, pistasch: oljor, mjöl och nötsmör. Under åren har listan även kompletterats med kanderad frukt och grönsaker och naturliga essenser.

Pariani

www.pariani.org | Facebook | Instagram
Produkter

Läs mer om alla produkter på Parianis hemsida.

Producent

Pariani är ett italienskt familjeföretag

Adress

ia Alessandro Volta, 3 – Partita Iva: 10615510012
10121 TORINO

Upptäck mer

Caffé Vergnano 1882

Våra producenter

Caffé Vergnano 1882

År 1882 grundade farfar Domenico ett livsmedelsrosteri. Kafferostarfamiljen från Chieris kullar i norra Italien lever med och av kaffet och idag är det fjärde generationen med Carolina Vergnano i spetsen som leder företaget. ”De som väljer att arbeta med vårt företag och våra produkter blir en del av en stor familj” säger Carolina.

Gli Aironi

Våra producenter

Gli Aironi

Gli Aironi betyder "hägrarna" och är ett familjeföretag i femte generationen. Namnet kommer av att de blöta odlingsmarkerna i Vercelli är en populär häckningsplats för gråhägrar, något man är mycket stolt över eftersom det är ett friskhetstecken för marken.
Stenfrukt

Råvarukunskap

Stenfrukt

Stenfrukter är frukter vars fruktkropp innehåller ett frö eller kärna med hårt skal som utvecklats från en pistill. Ett frö med ett yttre hårt skal kallas för sten – därav namnet stenfrukt.

Picked by Sorunda

Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna.