Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

Det bästa från Italien

Vi på Grönsakshallen är stolta över vårt nära samarbete med odlare & producenter och väljer ofta att klippa mellanhänder för att handla direkt ifrån källan. På detta vis kan vi lättare anpassa våra råvaror efter våra kunders önskemål och ha kontroll på kvaliteten.

Vi har sedan många år tillbaka ett nära samarbete med ett flertal italienska producenter och vid flera tillfällen har vi fått möjligheten att bjuda med våra kunder för att träffa dem. Då trivs vi som allra bäst - när vi kan bidra till att minska glappet mellan jord och bord. När en kock från Sverige får dricka kaffe med en olivodlare från Ligurien uppstår magi!

Förutom förädlade produkter som olivolja, pesto, tryffelsalt, piemontesiska hasselnötter och arborioris får vi ett par gånger i veckan hem fantastiska färskvaror direkt ifrån italien. Flera av dem är dessutom ekologiska. Här nedan presenterar vi några av våra fantastiska producenter.

 

Varför vi är så stolta över våra italienska producenter?

  • Familjeföretag med mycket hjärta & stolthet
  • Respekt för samhälle och miljö
  • Den goda smaken
  • Kvalitet & passion driver utveckling

Vill du uppleva vårt italienska sortiment? Ring oss, maila oss eller kom förbi!

Langhes böljande kullar

 

Våra italienska producenter

Roi - Olivolja från Ligurien, läs mer här

Caffé Vergnano 1882 - Italiens äldsta kafferosteri, läs mer här

Tartuflanghe - Tryffel från Langhes böljande kullar, läs mer här

Gli Aironi - Ris med den perfekta kärnan, läs mer här

Pariani - Frukt & nötter från utvalda odlingar, läs mer här

Upptäck mer

Våra producenter

The Pepper Quest

Fantastisk handplockad, skördebaserad ursprungspeppar och  likaledes kryddor. Ett svenskt företag som importerar kryddor direkt från samarbetsodlare runt om i Asien. Nyfikenhet, samarbete och ett dedikerat sökande efter kvalité och smak har lett fram till toppenprodukterna som erbjuds idag.
Våra producenter

Våra producenter

Grönsakshallen Sorunda vill utvecklas tillsammans med Sveriges bästa krögare och världens bästa leverantörer. Här nedan finner du ett urval av våra fantastiska producenter som lägger ner sin själ i att leverera de bästa produkter som går att finna på marknaden. Dom, liksom vi, brinner för hantverket och strävar ständigt efter utveckling och perfektion.
Sortiment

Picked by Sorunda

Picked by Sorunda är ett sigill för produkter och råvaror som är utvalda av oss på Sorundahallarna.
Hållbarhet

Vårt ansvar

Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är, och har alltid varit, en viktig del av vår verksamhet. Vi tror på ständig förbättring och arbetar aktivt för att bidra till en hållbar utveckling.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.